vineri, 3 aprilie 2009

“România, ţară ortodoxă, face PRIMA pasul apostatic către paşapoartele biometrice "


Masoneria mondiala a impus in Romania pasapoartele cu cipuri electronice care contin datele biometrice desi a fost dovedita deja nesiguranta acestora. Bineinteles politicienii romani s-au conformat supusi, Romania fiind singura tara din lume care a implementat direct ambele sisteme de identificare (faciala si amprente digitale). Primii care vor primi acest tip de pasaport vor fi locuitorii judetului Ilfov, urmand ca pana in 30 iunie sistemul sa fie functional in toata tara. Sfatul nostru: schimbati-va pasapoartele acum cat mai puteti primi din cele fara cip. Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, a vizitat, miercuri, Centrul Naţional Unic de Personalizare a Paşapoartelor Electronice, unde începând cu această zi se vor produce noile tipuri de paşapoarte, care conţin 50 de elemente de siguranţă, faţă de 32 existente pe actualele documente.Elementul de noutate al paşaportului biometric este introducerea unui cip care include datele personale ale deţinătorului.Noile documente conţin 50 de elemente de siguranţă, faţă de 32 existente pe actualele paşapoarte.“Noile paşapoarte sunt dovadă a faptului că România îşi poate îndeplini responsabilităţile pe care le are că ţară membră a Uniunii Europene. Introducerea unor elemente suplimentare de siguranţă şi, bineînţeles, controlul strict la graniţe au rolul de a împiedica exportul şi importul de infracţionalitate”, consideră ministrul Administraţiei şi Internelor.Potrivit sursei citate, România este singurul stat din lume care emite un model de paşaport electronic care cuprinde, chiar de la momentul introducerii, ambele elemente de identificare, respectiv imaginea facială şi amprentele digitale.Începând cu 31 decembrie 2008, România, ca stat membru UE, poate emite paşapoarte electronice în conformitate cu Regulamentul nr. 2252/2004 al Consiliului Europei, privind standardele pentru elementele de securitate şi elementele biometrice integrate în paşapoarte şi în documente de călătorie emise de statele membre.Conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 94/2008 pentru stabilirea unor măsuri privind punerea în circulaţie a paşapoartelor electronice, precum şi producerea altor documente de călătorie, personalizarea paşapoartelor electronice se realizează de către Centrul Naţional Unic de Personalizare a Paşapoartelor Electronice, care functionează în structura Direcţiei Generale de Paşapoarte a M.A.I. Conform aceluiaşi act normativ, producerea blanchetelor (paşapoarte în alb) se realizează de către Compania Natională “Imprimeria Natională”.”
La astfel de stiri noi nu avem dreptul sa tacem! Lipsa de perspicacitate si dreapta judecata a guvernantilor si a unor preoti, chiar si a conducatorilor bisericilor lumii ne va impinge pe noi cei ce cautam cu adevarat Mantuirea intr-o situatie limita in care va trebui sa alegem: ori sistemul antihristic, ori moartea, prin foame.Conform planurilor masonice „Regele”, „Meseia” trebuie sa fie incoronat in templul refacut din Ierusalim. Insa astazi pe acel loc se afla moscheea lui Omar. Dupa cum vedem, nici evreii si nici arabi nu au reusit pana acum sa invinga in acest razboi fanatic.Acesta este motivul clar al intregii zguduiri mondiale, instalarea falsului Mesia. Spun Sfintii Parinti ca cea mai mare virtute a oamenilor in perioada premergatoare instalarii antihristului este DREAPTA JUDECATA. Daca nu o putem avea, daca nu o putem nici macar intui, atunci sa ne lasam condusi in minte si inima de profetiile sfintilor si marilor duhovnici teologi (Sf. Metodie – anul 310 d.H, Sf. Nil, Sf. Lavrentie de Cernigov, Sf. Paisie Aghioritul, Sf. Efrem Sirul si nu in ultimul rand dragul nostru parinte Sf. Ierarh Calinic de la Cernica).

Un comentariu:

  1. cum am mai spus in primul comentariu, guvernul se pare ca nu se mai trezeste din somnul cel adanc si nu realizeaza de gravitatea faptelor ce le face. Introducerea pasapoartelor biometrice se pare ca este primul pas , dar vor urma si alte "masuri"..De asemenea, interesant este faptul ca suntem prima tara din lume care a implementat direct ambele sisteme de identificare (faciala si amprente digitale)...Se pare ca ne asteapta vremuri grele

    RăspundețiȘtergere