miercuri, 1 aprilie 2009

Semnele Apocalipsei


1.Vestirea Evangheliei la toate popoarele

* " Si se va propovadui aceasta evanghelie a imparatiei in toata lumea , spre mantuire la toate neamurile si atunci va veni sfarsitul "( Matei 24 , 14 )

* Nu inseamna de aici ca Evanghelia va fi acceptata sau marturisita de toate popoarele , nici ca sfarsitul lumii ( Parusia ) va veni indata ce Evanghelia va fi vestita peste tot , ci numai faptul ca Evanghelia va ajunge la toate popoarele , indiferent daca va fi acceptata sau nu .

2.Ivirea de prooroci mincinosi , caderea multora de la credinta si inmultirea faradelegilor

* " Pentru ca oamenii vor fi iubitori de sine , nemultumitori , necuviosi , lipsiti de dragoste , neinduplecati ... cruzi , vanzatori ... avand infatisarea credintei adevarate , dar tagaduind puterea ei " ( II Timotei 2 , 5 )

3.Venirea lui Antihrist

* " Sa nu va amageasca nimeni in nici un chip ... ca va veni intai lepadarea de credinta si se va arata omul pacatului , fiul pierzarii , potrivnicul ... cel fara de lege , pe care Domnul Iisus il va ucide cu duhul gurii Sale ... " ( II Tesalonicieni 2 , 3-9 )

* " Anticrhristus " inseamna dusmanul lui Hristos . EL este trimis al Satanei pentru a combate Biserica si lucrarea Sfanta a lui Iisus Hristos .

4.Venirea pe pamant a lui Enoh si Ilie

*Acestia vor predica , dar vor fi rapusisi omorati de Antihrist si dupa trei zile si jumatate vor invia ( Cf.Apocalipsei 11 , 3-11 )

5.Catastrofe in natura si in oameni

*Catastrofele acestea nu se compara cu cele obisnuite , cum au fost totdeauna in istorie , pentru ca se vor inmulti si nu vor avea cauze naturale . Vor fi inexplicabile . Asemenea catastrofe sunt foamea , cutrmurile , eclipse , dereglari sau dezastre cosmice , conflicte mondiale fara nici un control.

6.Convertirea poporului evreu

* " Fii lui Israel se vor intoarce la credinta ... iar la sfarsitul zilelor celor de pe urma se vor apropia cu infricosare de Domnul si bunatatea Lui " ( Osea 3 , 5 )

7.Aratarea pe cer a semnului Fiului Omului

* " Atunci se va arata pe cer Semnul Fiului Omului ... si vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului , cu putere si cu slava multa " ( Matei 24 , 30 )

* Acesta trebuie sa fie Sfanta Cruce , pentru ca este semnul biruintei Lui Iisus Hristos .


! Mai sunt numeroase semne ale Parusiei ( A DOUA VENIRE A DOMNULUI ) . Sunt multi Sfinti contemporani precum Sfantul Lavrentie de Cernigov despre care am sa scriu cat de curand pe acest blog si chiar Sfantul Cozma are niste proorociri minunate .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu