luni, 30 martie 2009

Semnaturi impotriva actelor electronice



Campania “Semnaturi impotriva actelor electronice” ia amploare. Toti preotii din tara au datoria morala de a le permite credinciosilor sa-si exprime alegerea fata de noile documente de identitate si sa le puna la dispozitie tabele in care sa semneze impotriva acestor acte, ce ingradesc libertatea cu care ne-am nascut. Este un simplu gest, ce trebuie sa arate ca in cadrul bisericii cenzura si comunismul nu sunt prezente.
Va punem la dispozitie un nou formular actualizat, prin care se continua campania de pana acum, doar ca este specificata si cererea unui REFEREDUM NATIONAL. E bine sa folositi acest model de-acum incolo. Va rugam sa va asumati foarte serios aceasta misiune marturisitoare, ca fiind unica solutie civila de care dispunem. Cu rugaciunea in gand fratilor si surorilor, mergeti la toti cunoscutii, la vecini, la sate, in biserici, in scoli, fabrici, intrari in supermarketuri etc. si strangeti cat mai multe semnaturi pe care le trimiteti la aceeasi adresa : Manastirea Petru Voda, Comuna Poiana Teiului, Judetul Neamt .


LINK PENTRU FORMULARUL ACTUALIZAT IN STRANGEREA SEMNATURILOR CONTRA ACTELOR ELECTRONICE : http://apologeticum.files.wordpress.com/2009/03/tabel_referendum_anti_microcip.pdf


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu